NIEUWE INFINITI Q30 IS VANAF NU TE BEWONDEREN


 
  • Eerste compacte Infiniti start vervroegd met previewdagen in Nederland
  • Previewdagen starten vandaag
  • Afwisselend te bewonderen in Amsterdam en Rotterdam
 
De volledig nieuwe Infiniti Q30 is in Nederland. Het eerste compacte model van Infiniti is tijdens de Infiniti Q30 previewdagen afwisselend te bezichtigen in de Infiniti Centers in Amsterdam en Rotterdam. Nadat de Q30 pas kortgeleden tijdens de IAA in Frankfurt gepresenteerd werd, is het jongste Infiniti model dus nu al in Nederland te zien.
 
 
Infiniti Q30 previewdagen vinden vervroegd plaats
 
De previewdagen stonden oorspronkelijk later gepland. Het enthousiasme en de belangstelling van het Nederlandse publiek is echter zo groot dat Infiniti Europa heeft besloten om de nieuwe Infiniti Q30 preview tour al eerder naar ons land te brengen. De previewdagen starten daarom vandaag al en de Q30 zal vervolgens afwisselend te bewonderen zijn in de Infiniti Centers in Amsterdam en Rotterdam. Geïnteresseerden die tot de eerste Nederlanders willen behoren die de Q30 zien, kunnen de Q30 op de onderstaande data en locaties bezichtigen:
 
  • 1 t/m 3 oktober Amsterdam
  • 5 t/m 8 oktober Rotterdam
  • 10 t/m 13 oktober Amsterdam
  • 14 t/m 17 oktober   Rotterdam
 
 
Premium rijden bereikbaarder dan ooit
 
De volledig nieuwe Infiniti Q30 is de eerste Infiniti in het compacte segment. In dit snelgroeiende segment valt de Q30 op door een ongekende combinatie van hoogwaardige afwerking en zuinige motoren. Dit maakt premium rijden bereikbaarder dan ooit.
 
Active Compact
 
Infiniti noemt de auto “Active Compact”. Dat wil zeggen dat de auto zich, vergeleken met gewone premium hatchbacks, onder andere onderscheidt door een hogere zit.
 
Kom naar de Infiniti Q30 previewdagen
 
De Infiniti Q30 is op de bovenstaande data en locaties te bezichtigen, de adressen van de Infiniti Centers zijn:
 
Infiniti CenterAmsterdam
Schepenbergweg 43,
Amsterdam
Tel.: (088) 4634620
 
Infiniti Center Rotterdam
Koperstraat 18,
Rotterdam
Tel.: (088) 4634610
 Exclusief4man