DE 10 DUURSTE SUITES IN EUROPA.


De crisis heeft absoluut schade aangericht in de reisbranche. Desondanks lijkt met name het hoogste segment hier weinig hinder van te ondervinden. Het feit dat de onderstaande hotelkamers nog steeds voor 87% per jaar bezet zijn onderstreept dit, aangezien de goedkoopste nét geen €12.000,- per nacht kost. Het zijn namelijk de tien duurste hotelkamers en suites in Europa.
De genoemde kamerprijzen zijn per kamer per nacht op bassis van 2 personen.
 

10. Royal Suite, Four Seasons George V, Parijs (Frankrijk)  €11.988,-

Op loopafstand van de Champs-Elysées, in de Franse hoofdstad Parijs, ligt het Four Seasons Hotel, genoemd naar Geogre de vijfde. De Royal Suite meet 245m² en heeft uitzicht op een privé-binnentuin, die voorzien is van een schitterende Art Deco fontein.

Voor het boeken van deze suite  KLIK HIER.

 

9. Ritz-Carlton Suite, Ritz-Carlton Hotel, Moskou (Rusland)  €12.727,-

De Ritz-Carlton Suite heeft de mooiste uitzichten over het Kremlin, het Rode Plein, de St. Basil's kathedraal, en de Christus de Verlosser kathedraal, dankzij de ramen die van plafond tot vloer lopen. De inrichting is in een klassieke Russische keizerlijke stijl. De 2.500m² suite wordt geleverd met een ruime woonkamer, eethoek, bibliotheek, kantoor-ruimte en bestuurskamer, vleugelpiano, en verwarmde vloer.
Aan eten heb je in deze suite geen gebrek er worden hier dagelijks vijf maaltijden geserveerd.

Voor het boeken van deze suite  KLIK HIER

 

8. Royal Suite, Mardan Palace, Antalya (Turkije)  €14.236,-

Het hotel is pas twee jaar oud, en nu al in de top 10 met duurste hotelkamers terug te vinden. Het Mardan Palace heeft twee 600m² grote Royal Suites, met de meest luxueuze faciliteiten die je maar kunt bedenken, zoals onder andere een 24 uurs service van een privé kok , 2 butlers, wagen met chauffeur en nog meer leuke extra’s.

Voor het boeken van deze suite  KLIK HIER

 

7. Presidential Suite, Hotel Martinez, Cannes (Frankrijk)  €14.599,-

Dit is het grootste, duurste, en het enige door terrassen omgeven penthouse suite aan de Cote d'Azur. De suite bevat een jacuzzi, plasma-screen televisies, dvd-bibliotheek, keuken, open bar, prive butler op oproep 24/7 (idem voor een limousine) en een optie om suites samen te voegen tot een groot appartement. Het ontwerp is gestoeld opde Art Deco stijl, met gestroomlijnde meubilair, zijden gordijnen en teak parketvloeren.

Het rondlopende terras is 2.000m² lang met standpunten in de richtingen van de eilanden van Lerins en baai van Cannes. Het terras kan 100 mensen voorzien van een zonnig plaatsje.

Voor het boeken van deze suite  KLIK HIER

 

6. Presidential Suite, Hotel Cala di Volpe, Costa Smeralda (Italië)  €17.298,-

De Costa Smeralda op het Italiaanse eiland Sardinië is dé place toe be voor de high society. Het prachtige Hotel Cala di Volpe is de meest exclusieve uitschieter aan de Sardijnse Costa. Zij hebben veruit de mooiste Presidentiële Suite van de Costa Smeralda. De charme en de romantiek van de culturele geschiedenis van Sardinië wordt verspreid over een charismatisch decor met een ruime lay-out. Drie slaapkamers, een fitnessruimte en een groot dakterras aangevuld met een luxe privé zwembad en met uitgestrekte betoverende vergezichten van de kustlijn.


Voor het boeken van deze suite  KLIK HIER

 

5. Suite Cupola, Westin Excelsior, Rome (Italië)  €17.968,-
 
Gelegen op de vijfde en zesde verdieping onder de koepel van het hotel is de suite Cupola gehuisvest. Deze koepel is regelmatig geroemd in Fellini's films. De suite omvat 6.099 vierkante meter en heeft 1.808m² aan balkons en terrassen. Hoewel de suite slechts twee slaapkamers bevat, kunnen vijf kamers worden aangekoppeld. De volledige suite is in 1998 gerenoveerd voor ongeveer 7 miljoen dollar. De suite is erg over de top met een Romeinse koepel, een Pompeji-stijl jacuzzi, fresco's (de geschilderde horizon op de fresco's zijn ontworpen om perfect overeen te komen met de echte Romeinse), glas-in-lood ramen, en bijna 2.000 meter balkonruimte inclusief een zonnedek met uitzicht op de Via Veneto district.??De begane grond heeft ook een eigen keuken. De eetkamer biedt een antieke Murano glas kroonluchter en een prive-wijnkast met meer dan 150 wijnen om uit te kiezen. En wat werkelijk deze suite over de top maakt: een prive-bioscoop met Dolby surround geluid.
 
 
Voor het boeken van deze suite  KLIK HIER
 
 
4. Sultan Suite, Çiragan Palace Kempinski, Istanbul (Turkije)  €21.500,-
 
De Sultan's Palace Suite, gevestigd in het paleis gebouw, en heeft een totaale opervlakte van   5.000m². De suite heeft 2 riante slaapkamers met elk een eigen badkamer, De De master bedroom is ingericht in diep rood en goud, met zijde beklede muren, een grote zithoek en een kristallen kroonluchter. De woonkamer is uitgevoerd in de kleuren geel en crème, met mozaïek accenten, en hebben  ramen vanaf de  vloer tot aan het plafond en deze  hebben direct uitzicht op de Bosporus. Natuurlijk staat er ook hier 24/7 een butler ter uwe beschikking.
 
 
Voor het boeken van deze suite  KLIK HIER
 
 
3. Royal Armleder Suite, Le Richemond, Genève (Zwitserland)  €22.423,-
 
De  Armleder  Royal suite gelegen op de 7de  verdieping  is met zijn wat aan de kleine
Kant 250m² maar dat maakt de inrichting meer dan goed, gezien dit een klein museum opzicht is door de grote verzameling kunst en antiek wat erin bevind. De suite beschikt ook over drie ruime slaapkamers er met pluche kingsize bedden en elk een eigen badkamer waarvan de master bedroom ook nog eens is uitgerust met een Turkse hamam.
De 2 ruime privéterrassen bieden een uitzicht over het meer van Genève met op de achtergrond de mooie Alpen.
 
 
Voor het boeken van deze suite  KLIK HIER
 
 
2. Royal Penthouse Suite, President Wilson Hotel, Genève (Zwitserland)  €26.974,-
 
The Imperial Suite, eigenlijk de hele bovenste verdieping van het hotel, wordt bereikt via een prive-lift en heeft vier slaapkamers, zes badkamers met mozaïek marmeren vloer, een cocktail lounge en een terras met uitzicht op de stad , het Meer van Genève en de Mont Blanc. De suite is ingericht in een eigentijdse stijl, met marmeren en hardhouten vloeren. De woonkamer heeft een biljart, een bibliotheek en een cocktail lounge met uitzicht op de fontein, en is geschikt voor 40 personen. In de eetkamer kunnen 26 mensen rond een ovale mahoniehouten tafel dineren.??Het hotelpersoneel verzekert de gasten dat de veiligheid in de Imperial Suite een van de beste in de wereld is.
 
 
Voor het boeken van deze suite  KLIK HIER
 
 
1. Royal Villa, Grand Resort Lagonissi, Athene (Griekenland)  €36.975
 
Een in totaal ruim 400m² groot verblijf. Highlights hier zijn: een prachtig verwarmd zwembad, een sauna, een eigen privé strand, een butler, een kok en een pianist die op uw wens de aanwezige vleugel bespeeld.
 
 
 
Voor het boeken van deze suite  KLIK HIERExclusief4man