TAMRON SP 150-600 MM VC USD SUPER TELEZOOM OBJECTIEF


Tamron kondigt de ontwikkeling aan van een nieuw revolutionair 150-600mm ultra-telezoom objectief voor full-frame en APS-C camera’s, de Tamron SP 150-600mm F/5-6.3 Di VC USD ( model A011 ).
Het eerste exemplaar van dit nieuwe Tamron objectief zal te zien zijn in de vitrine op de Tamron stand op de Salon de la Photo 2013, die van 7 tot en met 11 november in Parijs wordt gehouden .
 
 
Tamron’s eigen ontwikkelde eBand Coating en drie LD ( Low Dispersion ) glaselementen zorgen voor een superieure beeldkwaliteit, terwijl de nieuwste ingebouwde Tamron VC beeldstabilisatie techniek ( VC staat voor Vibration Compensation) de horizon van gebruikers verbreedt als het gaat om het bereiken van scherpere foto’s bij het fotograferen vanuit de hand. Tamron’s huidige SP AF 200-500mm (Model A08) is momenteel nog steeds beschikbaar en is een populair, compact en makkelijk te gebruiken ultra – telezoomobjectief, maar gebruikers hebben specifiek aangegeven graag te beschikken over een Tamron objectief met een nog groter zoombereik. Dit geheel nieuwe ultra-telezoomobjectief combineert een aantal opmerkelijke kenmerken: Tamron VC ( Vibration Compensation ) beeldstabilisatie, snelle, nauwkeurige en stille scherpstelling via Tamron USD (Ultrasonic Silent Drive), state – of-the – art Tamron eBand ( Extended Bandwidth & Angular – Dependency )Coating, die de ongewenste lichtreflecties, die flare en ghosting veroorzaken, aanzienlijk vermindert en daarnaast een stijlvolle en exclusieve nieuwe afwerking van de behuizing, een spatwaterdichte bayonet en een geheel nieuw type statiefgondel.
De 4x ultra-telezoom, met een brandpuntsafstand van 150 tot 600mm, versterkt de creatieve mogelijkheden van tele-opnamen, een boeiende functie voor alle fotografen, met name voor diegene die zich met natuur-, vogel-, wild- en sportfotografie bezig houdt. 
 
 
Kenmerken:
Uniek 4x ultra-telezoom objectief met een brandpuntsafstand van 150 tot 600mm: De brandpuntsafstand van dit objectief is uitgebreid met 50mm aan de groothoek kant en 100mm aan de telelens kant in vergelijking met het bestaande Tamron model SP 200-500mm (Model A08), waardoor het mogelijk is om nog meer unieke foto’s van vogels, wild, sport en andere onderwerpen van verre afstand te nemen. Gemonteerd op een APS-C DSLR camera, geeft het objectief zelfs een prachtig equivalente brandpuntsafstand van 233 tot bijna 1000mm (930mm) .
Wereldklasse beeldkwaliteit:
 
 
Met 20 elementen in 13 groepen in een geavanceerd optisch ontwerp, levert dit objectief een superieure balans van resolutie en contrast voor scherpe, heldere en kleurechte opnamen. De voorste groep bevat drie LD (Low Dispersion) glaselementen (twee in de eerste groep, een in de derde) voor verbeterde optische correctie effectiviteit, waardoor het objectief grondig te compenseren is voor on-as aberraties bij telefotografie.
 
Het objectief is ook voorzien van de Tamron eBand Coating, ontwikkeld op basis van state-of-the-art coating technologieën en conventionele BBAR ( Broad – Band Anti-Reflection ) coating. Deze onderdrukt sterk overstraling en reflecties, zelfs bij het fotograferen onder mindere lichtomstandigheden of tegen het licht in. De Tamron eBand coating werd voor het eerst toegepast op de Eisa Award winnende Tamron SP 90mm F2.8 VC USD macro.
 
De beschikbaarheid, prijs en exacte specificaties zullen kort voor de daadwerkelijke introductie bekend gemaakt worden.Exclusief4man