DE NIEUWE LIMITED EDITION 4 DAAGSE SHIRTS ZIJN WEER BINNEN GELOPEN BIJ DEDICATED


 
De nieuwe limited edition van de 4daagse shirts 2017 zijn weer bij Dedicated binnen gelopen. Deze beperkte uitgave van de 4daagse 2017 zien er weer uniek uit, ieder door zijn eigen print. Daarom is het raadzaam om deze 2017 limited edition snel online te bestellen. Zodat  jij er tijdens de 4 daagse er weer top bij loopt.
 
 
Dedicated
 
De geschiedenis van Dedicated Nijmegen begint in het jaar 2000, bij het ontstaan van het filiaal in de Marikenstraat in Nijmegen. Daar hebben Ze jarenlang succesvol gedraaid onder een andere naam, maar wel met dezelfde passie. In 2007 is er een tweede filiaal aan toegevoegd op het Koningsplein in Nijmegen.
 
In 2010 zijn beide filialen omgedoopt tot Dedicated, een naam die uitstekend bij ze past en die perfect weergeeft wat ze willen uitstralen; toewijding, een persoonlijke benadering en oprechtheid naar de klant. Zij bieden casual kleding, schoenen en accessoires aan die je outfit helemaal compleet maken.
 
In 2013 is Dedicated ook een webshop gestart onder de naam Dedicatedfashion.nl, om de klanten de gelegenheid te geven om op ieder gewenst moment van de dag te shoppen of de collectie te bekijken. Op Dedicatedfashion.nl kan men 24/7 heel veilig, vertrouwd én voordelig je favoriete kleding bestellen. Bij Dedicated vind je de nieuwste collecties merkkleding. Dedicatedfashion.nl heeft de laatste trends, een groot assortiment A-merken, hoge kwaliteit, scherpe prijzen, lage verzendkosten en een snelle levering.
 
 
Begin 2016 is Dedicated verbouwd en daar zijn twee vernieuwde winkels met twee verassende concepten uitgekomen geheel gericht op de man van nu.
 
Dedicated op het Koningsplein is de winkel voor dé man die weet wat hij wil. Mooie merken, met een veel uitgebreider assortiment, van de beste jeans tot een strak & betaalbaar pak. Een totaal vernieuwd winkelconcept met de beste koffie, goed advies en natuurlijk de vertrouwde dedicated service. De merken die zij bij Dedicated voeren zijn all-time favourites als Cast Iron, Cavallaro, Clarks, Diesel, Drykorn, Elvine, Nudie, Scotch & Soda, Superdry en PME Legend.
 
Op de Marikenstraat een geheel nieuw concept geopend: Dedicated ‘Daily Fresh’, dé winkel voor de jonge hippe man. Mannen die altijd op zoek zijn naar de meest vooruitstrevende kleding, coole exclusieve merken en de grootste T-shirt collectie van Nijmegen zijn bij Daily Fresh aan het juiste adres. Bovendien hebben ze elke dag toffe nieuwe items, vette acties en dat alles in combinatie met de befaamde dedicated service. Bij Daily Fresh vind je merken als Anerkjendt, Avior, Gabba, Nena & Pasadena, Nike, Radical, Revolution, Tigha en Zumo.
 
Het doel van Dedicatedis om klanten goed te adviseren over de kleding en stijlkeuze met een persoonlijke aanpak. De service die hierbij hoort vind Dedicated vanzelfsprekend! Voortdurend is Dedicated bezig om hun collecties spannend en volgens de laatste trends te houden. Het aanbod van Dedicated wordt daarom ook met veel passie samengesteld waarbij kritisch gekeken wordt naar de pasvorm, de mooiste materialen en de beste prijs/kwaliteitverhouding.
 
Voor meer info:  KLIK HIER
 Exclusief4man