WONEN IN HARTJE BERLIJN WIE WILT DAT NU NIET.


 
 
Nu is het  je kans om een super de luxe appartement te bemachtigen die van alle gemakken is voorzien Dit woonhuis is recentelijk opgeknapt door Donatella Mustavic en wordt nu op de markt aangeboden. Mocht je altijd al in Berlijn hebben willen wonen, dan is dit misschien jouw kans.
 
 
De woning is gelegen op de 6de etage in een schitterend pand aan de Pariser Straße, Charlottenburg en komt met een subliem uitzicht op een groot plein. Alleen het exterieur is al om over naar huis te schrijven. De kraakwitte gevel blinkt vol Duitse statigheid in de zon en op de begane grond vind je een terras en wat winkels. Al is dat nog niets vergeleken met wat de rest van de wijk te bieden heeft. Yves Saint Laurent, Louis Vuitton, de Apple store en diverse (luxe) restaurants liggen op een steenworp afstand. 
 
 
Binnenin de woning vind je 223m² aan woonoppervlakte, wat meer dan genoeg ruimte is voor… ehm… ja voor alles eigenlijk.  Elke kamer overgoten met licht en leefruimte. Zo beslaat alleen al de woonkamer/keuken een oppervlakte van maar liefst 85m². Uiteraard is de woning ook voorzien van een überstrakke designkeuken waar je je niet gauw opgesloten zult voelen, dankzij het open ontwerp en de verbinding met de loft-achtige woonkamer. 
 
 
In deze waanzinnige woonkamer tref je, naast de klassieke houten vloer, een fraaie open haard aan waar je tot in de late uurtjes kunt vertoeven. Toch iets te warm? Dan sta je binnen twee seconden weer buiten op het in verhouding kleine maar knusse balkon. Vanaf hier heb je een panoramisch uitzicht over het plein en de buurt.
 De slaapkamers en badkamer zijn eveneens van reusachtige proporties en doen denken aan een zeer exclusieve hotelsuite, wat niet vervelend is om elke dag in wakker te worden.
 
 
Al met al is het absoluut geen straf om in een woning als deze in te trekken. Van klussen is weinig sprake, aangezien alles tot in de puntjes gerestaureerd is; dus dat scheelt weer een paar centen. Die zul je namelijk wel nodig hebben als je dit Berlijnse paleisje in handen wil krijgen. De vraagprijs ligt momenteel op €2.363.800.
 
Voor meer info:       KLIK HIERExclusief4man