CHRISTMAS WORLD INTRATUIN DUIVEN EEN EFTELING ATTRACTIE OP ZICH.


 
Je het kerstshows bij tuin centra's en kerstshows bij tuin centra's, maar
de Intratuin in Duiven valt daarbij nog eens in de buiten buiten categorie,
In augustus worden er 2 grote afdelingen helemaal leeggehaald en begint het bouwen wat na 6 weken geheel is omgetoverd in wat de grootste kerstshow van Europa is, en de afdeling met kersthuisjes zelfs de grootste van de wereld is.
 
Chrismas World in small town
 
Intratuin Duiven heeft zichzelf weer overtroffen en het zwoegen om het in zes weken hun ‘Christmas World’ geheel klaar te hebben is gelukt, hoewel het een race tegen de klok was hebben ze weer een enorme klus geklaard. De show is groots en prachtig en het is zeer zeker moeite waard.
 
 
Op de huisjes afdeling zijn kosten nog moeite gespaard er zijn complete steden nagebouwd zoals Amsterdam en Sneek met daarom heen echte bomen geplaatst en als kers op de taart is er een heuse originele  brug uit Limburg erover heen gebouwd. Vanaf hier heb je een mooi overzicht over de huisjes , maar ook zeer geschikt om er romantische plaatjes te schieten samen met je geliefde.
 
De Rollerband een bevroren sprookje.
 
Dit is elk jaar het topstuk in de Intratuin Duiven en je waant je gewoon in de Efteling attractie droomvlucht. Sterker nog de Efteling kan op veel punten nog wel eens in de leer gaan bij de Intratuin Duiven zo perfect en tot in de puntjes opgebouwd en afgewerkt. Qua opbouw zit er een kompleet verhaal in en je weet gewoon niet waar je moet kijken wij zen er 8 keer op en neer geweest en elke keer zagen we weer wat anders. Ook heeft de Intratuin de sfeer dit jaar voor het eerst doorgetrokken op hun traditionele kerstafdeling zodat je heerlijk in de sfeer blijft van het bevroren sprookje, wat de afdeling alleen maar ten goede komt.
 
 
Kerstbalen in alle kleuren vormen en maten.
 
Zoals al eerder vernoemd kom je via de rolband op de traditionele kerstafdeling terecht, hier is er een te kust en te keur aan traditionele en minder traditionele kerstversiering te vinden voor in de boom en of je huis. Heerlijk inspiratie opdoen of gewoon een mandje pakken en gaan met die banaan. Elke kleur die er maar op de wereld te vinden is vind je hier terug in de ballen,pieken, slingers en guirlandes. Natuurlijk zilver in overvloed, maar daarnaast klassiek kerstrood,mooie pastel tinten, goud, zwart, en natuurlijk over de top kitsch met veel glitter, ik hou daar zo van heerlijk zo’n afdeling. Eenmaal beneden aangekomen kun je in het restaurant je shopping kerstdag heerlijk afsluiten met een zeer goede kop snert of een heerlijk broodje, maar wat dacht je van warme chocolademelk met slagroom of gluhwein met een warm stuk Apfelstrudel met slagroom en warme vanillesaus.
 
 
Intratuin duiven brengt je in de kerstsfeer zoals het hoort en wij hebben er zeker van genoten zie ook onze fotoreportage en geniet, beter nog pak de auto en ga, dit mag je gewoon niet missen en kom heerlijk in de kerstsfeer die je nog nooit beleefd hebt.
 
Voor meer info:  KLIK HIER
 
voor de foto's:    KLIK HIERExclusief4man