DE EYECATCHERS VAN KEUKENHUYS DE TWEEDE KAMER


Hier een mooie  een bundeling van de meest in het oog springende items van Keukenhuys De Tweede Kamer. Dit keukenbedrijf is namelijk alles behalve standaard. Directeuren - of liever: voorzitters - Frits Schram en Marco Verheijen ontwerpen oogstrelende keukens met een visie. Met staaltjes oerdegelijk Brabants vakmanschap die de bewoner passen als een jas. De keukens worden met de hand gemaakt in de eigen keukenmeubelmakerij en zijn er in alle denkbare kleuren, stijlen en materialen. Frits en Marco zijn eigenzinnige evensgenieters met dertig jaar ervaring in de keukenbranche. Geen keukenwens is hen te gek. Met een feilloos gevoel voor sfeer werken ze toe naar een perfect eindresultaat: een unieke, prachtige keuken die perfect past bij het huis waar hij in geplaatst is.
 
 
 
 
 
Design lamp Disco Volante
 
Op het eerste gezicht doet dit bijzondere item niet meteen denken aan een design lamp. Maar dat is ook meteen het spannende aan dit niet alledaagse ontwerp. Deze lamp is uitgevoerd in RVS, in combinatie met led verlichting en kan in iedere gewenste positie worden geplaatst, doordat hij ‘3d’ te stellen is. Dat betekent dat hij omhoog en omlaag kan, maar ook naar iedere gewenste positie gekanteld kan worden. Dat geeft iedere huiskok de mogelijkheid om precies dat gedeelte van het werkblad uit te lichten, waar hij aan het werk is.
 
 
TopBrewer
 
De TopBrewer van Scanomat is een nieuw revolutionair apparaat voor het volmaakte kopje koffie, gemaakt van versgemalen bonen. Ook een kopje thee, een glas water of andere koude dranken worden in een mum van tijd bereid door middel van het ingenieuze systeem, dat zeer stijlvol wordt ingebouwd in het werkblad van een keuken. Met één druk op een smartphone, tablet of het touchscreen is de TopBrewer te bedienen. Stel uw koffie of drank samen naar eigen voorkeur en sla het op onder uw favorieten. Het zetten van een cappuccino gebeurt in vijftien seconden en de TopBrewer reinigt zichzelf binnen een seconde na iedere serve.
 
 
Robuuste panelen
 
Liefhebbers van een robuuste en ambachtelijke uitstraling, zijn bij Keukenhuys De Tweede Robuuste panelen kamer aan het juiste adres. Door hout te combineren met industriële materialen als staal, krijgt een keuken een strak maar toch ook warm karakter. Een goed voorbeeld van deze combinatie is kastenwand ‘Avignon’. De massief eiken deuren zijn grof en rustiek uitgevoerd in de kleur Micegrey, met daaromheen warmgewalste stalen frames. Om het strakke geheel niet te doorbreken zijn de grepen onzichtbaar geïntegreerd in de stalen frames.
 
 
Tafel van staal en leer
 
Frits en Marco laten zich tijdens het ontwerp van de keukens inspireren door de meest uiteenlopende materialen. Van geroest staal en robuust hout tot bamboe en zelfs leer. Tijdens één van deze ontwerpsessies werd bij Marco het idee van deze tafel geboren. Hij ontwierp een bijzondere en stoere combinatie van staal en leer, met ruimte voor minstens 8 royale stoelen. Het grappige aan de tafel is het feit dat het blad omkeerbaar is. Ben je het leer zat, dan draai je hem om en heb je plotseling een houten blad
 
 
Keuken Modena
 
Eikenhout is het perfecte materiaal voor een chic ogende, warme keuken. Voor het ontwerp van keuken ‘Modena’ hebben Frits en Marco gekozen voor dun massief eiken in de Farrow & Ball kleur off black. De deuren zijn extra geborsteld waardoor de houtnerf goed zichtbaar is. In de deuren zijn speciale maatgrepen gefreesd. Het marmeren blad is 3 cm dik en statuario gepolijst. Dit materiaal is tevens toegepast in de open nissen van het keukeneiland.
 
Apparatuur:
 • Onderbouw spoelbak
 • Bingara 55 rvs, kraan KWC SinHighflex
 • zichtapparatuur gaskookplaatBoretti 
 • plafondinbouwunit Novy.,
 • Boretti oven
 • koelkast en vriezer.
 
Keuken Valence
 
Keuken model Valence springt direct in het oog door het eiken fineer met horizontale houtnerf, afgewerkt met ambachtlak. De deuren zijn voorzien van druksnappers en de laden van motiondrive, waardoor knoppen en of grepen overbodig zijn. Zowel het blad als de achterwand en de wandplank zijn van corian en uitgevoerd in designer white. Het blad loopt van 21 cm— ter hoogte van het kookgedeelte—terug naar
13 mm. De Spoelbak is ook vervaardigd uit corian, maar uitgevoerd met rvs bodem. De wandplank is voorzien van ingefreesde LED verlichting.
 
Apparatuur:
 • Kraan Dornbracht Eno platina mat
 • zichtapparatuur Bora inductiewok
 • Bora teppan yaki
 • Bora zoneloze inductiekookplaat en daartussen 2 Bora afzuigunits
 • Koelkast en Wijnkast Siemens Coolflex serie.

Voor meer info:    KLIK HIER

Showrooms:  
                      
Keukenhuys De Tweede Kamer Kaatsheuvel
Bevrijdingsweg 2
5171 PS Kaatsheuvel
                       
Keukenhuys De Tweede Kamer Naarden
Energiestraat 38a
1411 AT Naarden
 
Keukenhuys De Tweede Kamer Capelle a/d IJssel
Hoofdweg 46a
2908 LC Capelle a/d IJssel
Exclusief4man