WERELD PREMIERE ARMIN ONLY EMBRACE WAS EEN SPETEREND BEGIN VAN ZIJN WERELD TOURNEE.


 
 
 
 
                                                                                                                      Door Mark Wagemakers
 
Nederland blijft maar doorstoten in de hitlijsten wereldwijd. Naast dat klompen, molens en cannabis in het collectieve geheugen van de toeristen is gegrift, worden we in het buitenland steeds vaker geroemd om onze weelderige DJ-scene. Dj’s Tiësto, Hardwell en Afrojack zijn niet meer weg te denken uit de stadions over de hele wereld. Zij hebben de dance-wereld niet alleen een nieuw geluid gegeven, maar ook een nieuw gezicht aan de clubavonden. De ongekroonde koning daarvan is Armin van Buuren. Hij geeft miljoenen mensen de avond van hun leven met zijn shows die verder gaan dan stampende beats in een dampende zaal. Armin’s Embrace is daar het voorlopige nieuwe hoogtepunt van.
 
foto: © Exclusief4man
 
Armin in Ziggodome
 
Spannende visuals, spectaculaire vuurwerkshows, kristalhelder geluid en meer dan twaalfduizend uitzinnige fans waren de ingrediënten voor de wereldpremière van zijn nieuwste show in de Amsterdamse Ziggodome. Eric Vloeimans, een van ‘s werelds beste trompettisten, opende de avond, waarna een ballerina de booth gebruikte als bar. Een jurk van rood satijn, die niet veel later de hele zaal in beslag nam. Het werd donker, de megaherz vlogen omhoog en daar stond Armin, om vervolgens meer dan vier uur lang nieuwe tracks te spelen, afgewisseld met gastartiesten als Kensington en Mr. Probz.
 
foto: © Exclusief4man
Armin Only Embrace
 
Armin van Buuren draait al jarenlang op het allerhoogste niveau, en kan dat blijven doen door niet alleen de elektronische muziek te fine-tunen, maar ook andere muziekgenres te omarmen. De jazz-invloeden van Vloeimans, de R&B van Mr. Probz, de rock van Kensington: zelfs Adele en Faithless komen voorbij in dit vier uur durende stadionspektakel.
De ogenschijnlijke eenvoud waarin Armin schuift tussen electronisch, akoestisch, stem en computer zorgen ervoor dat de avond voorbijvliegt.
Armin Only Embrace Tour
 
Voor tikets en info:    KLIK HIER
 
Voor foto's van de wereld premiere:  KLIK HIER
 
foto: © Exclusief4manExclusief4man